Super kamata za oročenu štednju!
06.11.2023

Kako bismo izašli u susret Vašim očekivanjima, i ove godine smo pripremili atraktivne ponude za štednju u dinarima i evrima.

Izaberite štednju u dinarima na rok od 12 meseci, sa kamatnom stopom od 6% koju API Banka specijalno daje klijentima u 6-oj godini svog poslovanja – kroz promotivnu akciju do kraja januara.

Pored visoke kamatne stope, vrednost Vaše dinarske štednje biće očuvana u uslovima ostvarene finansijske stabilnosti a atraktivnosti dinarske štednje doprinosi i činjenica da je prihod po osnovu kamata na dinarsku štednju izuzet od obaveze plaćanja poreza.

Za kompletnu ponudu štednje u dinarima za različite periode oročenja, pogledajte uslove i reprezentativni primer i počnite da štedite popunjavanjem naše kontakt forme ovde.

I ove godine bismo posebno istakli povoljne uslove za oročenu štednju u evrima, sa nominalnom kamatnom stopom od 4,25% (EKS 3,61%) na 36 meseci, uz mogućnost da koristite 30% od sredstava tokom vremena na koje ste oročili novac. Sredstva možete podići tokom celog perioda oročenja i to jednokratno svih 30%, ili iz više puta tako da zbir ne prelazi 30% početnog uloga. Vi izaberite kako Vam više odgovara, u zavisnosti od Vaših potreba a detalje ovog tipa štednje pogledajte ovde.

Ukoliko se odlučite za standardni vid štednje sa isplatom kamate po isteku perioda oročenja u valuti EUR, detaljnije informacije o ponudi po promotivnim uslovima možete videti ovde.

Trajanje akcije sa specijalnim promotivnim uslovima za štednju je od 2. novembra do 31. januara 2024. godine i važi za rezidente i nerezidente.

Za dodatne informacije nas možete kontaktirati pozivom na broj našeg Kontakt centra, +381 11 395 2265, ili se konsultujte sa našim savetnicima za štednju u filijalama.

Sigurni smo da, kao banka sa individualnim pristupom klijentima, imamo savetnike koji će se posvetiti Vašim potrebama i dati preporuku za model štednje koji Vam najbolje odgovara.