Snaga ruskog kapitala za sigurnu štednju
15.10.2020

Ako tražite stabilnu i sigurnu banku za Vaš novac onda je naša Banka pravo mesto za Vas. Kapital ruskog porekla koji API Banka ima iza sebe je garant stabilnosti na duži vremenski period, u šta su se naši klijenti već uverili.

Kako bismo izašli u susret očekivanjima klijenata, i ove godine smo pripremili atraktivnu ponudu za štednju. Sigurni smo da kao mala banka na srpskom tržištu, zahvaljujući individualnom pristupu klijentima, naši savetnici mogu da se posvete potrebama svakog klijenta i daju mu preporuku za model štednje koji mu najbolje odgovara.

Izaberite štednju na rokove od 12, 18, 24 i 36 meseci, i iskoristite mogućnost da godišnjim pripisom kamate uvećate glavnicu i u narednoj godini ostvarite još veći prihod od kamate.

I ove godine bismo posebno istakli povoljne uslove za oročenu štednju u evrima, sa nominalnom kamatnom stopom od 2,00% na 36 meseci. Dodatno, imate mogućnost i da stalno koristite 30% od sredstava tokom vremena na koje ste oročili novac. Sredstva možete podići tokom celog perioda oročenja i to jednokratno svih 30%, ili iz više puta tako da zbir ne prelazi 30% početnog uloga. Vi izaberite kako Vam više odgovara, u zavisnosti od Vaših potreba.

Za kompletnu ponudu štednje, za različite periode oročenja, pogledajte uslove i reprezentativni primer i počnite da štedite popunjavanjem naše kontakt forme ovde.

Reprezentativni primer – Naziv proizvoda: Depoziti oročeni u EUR sa raspoloživih 30% depozita  (isplata kamate po dospeću); iznos štednje: 10.000 EUR. Period oročenja: 36 meseci. Minimalni iznos uloga 5.000 EUR; Kriterijumi za indeksiranje: nema. NKS – nominalna kamatna stopa (fiksna, konformni metod, godišnja): 2,00%; EKS – Efektivna kamatna stopa na godišnjem nivou: 1,70%; Iznos poreske obaveze (15%): 91,50 EUR; Dodatni troškovi: nema; Iznos kamate umanjen za iznos poreske obaveze: 518,51 EUR; Ukupan iznos štednje sa kamatom umanjen za porez: 10.518,51 EUR. Reprezentativni primer je obračunat na dan 15.10.2020.

Ukoliko se odlučite za klasičan vid štednje sa isplatom kamate po isteku perioda oročenja, detaljnije informacije o ponudi po promotivnim uslovima možete videti ovde.

Za one koji biraju oročenje za mesečnom isplatom kamate, detalji ponude se nalaze na stranici štednje 

Trajanje akcije sa specijalnim promotivnim uslovima za štednju je od 15. novembra do 31. decembra 2020. godine.

Za dodatne informacije nas možete kontaktirati pozivom na broj našeg Kontakt centra, +381 11 395 2265, ili se konsultujte sa našim savetnicima za štednju u filijalama.

 

počnite da štedite